Schotgroep

Kleurrijke oplossingen in groen

We hebben een passie voor alles wat groeit en bloeit. Naast onze groenmedewerkers hebben we diverse specialisten in huis, zoals landschapsbeheerders, ontwerpers en ervaren tree workers en kunnen we u vrijwel altijd van dienst zijn.

Schotgroep Groenvoorziening BV


De eisen aan het groen om ons heen verandert. Niet alleen de samenstelling en de plaats van het groen in onze maatschappij. Ook onze visie op groen in de samenleving is de laatste jaren anders geworden. SCHOTGROEP Groenvoorziening B.V. begrijpt dit en heeft de specialisten in huis om uw wensen en visie te verwezenlijken. 

Groengebieden
Wij ontfermen ons over polders, parken, velden, recreatiegebieden, golfbanen, dijken en duikers. De basis is een goed ontwerp dat rekening houdt met uw wensen nu en straks. De natuur blijft zich immers altijd ontwikkelen. Daar houden we ook bij de aanleg rekening mee. We zorgen dat het gebied er in alle jaargetijden en in de loop der jaren optimaal uitziet. Dat vraagt visie en de nodige flexibiliteit, want de natuur kan ook onvoorspelbaar zijn. Juist daarom werken we met heldere onderhoudscontracten, zodat voor u verrassingen zijn uitgesloten. Het groen wordt perfect onderhouden zoals u dat wenst. 

Snoeien en rooien
Het snoeien van bomen, struiken, heggen en blokhagen is een vak apart. Elke soort heeft zijn eigen benadering en zorgvuldig snoeiwerk is bepalend voor het uiterlijk, maar ook de verdere groei en levensduur. Vakkennis en ervaring komen samen binnen Schotgroep Groenvoorziening; onze specialisten weten wat werkt in de praktijk. Ook wanneer er bomen gerooid moeten worden, nemen we u het hele traject uit handen, van wegafzetting tot het transport en de herplanting. Voor snoeien en rooien binnen uw bestek maken we graag langetermijnafspraken met u. 

Bedrijventerreinen
Het groen op bedrijventerreinen wordt bovengemiddeld zwaar belast, maar moet er desondanks altijd representatief uitzien. Dat vraagt om specifieke aandacht, zowel bij de aanleg als het onderhoud. We denken met u mee, maken scherpe prijsafspraken en borgen op uw bedrijventerrein de meerwaarde van de groenvoorziening.

Aanleg en onderhoud van groot openbaar groen
Aanleg en onderhoud van groot openbaar groen, het ontwerpen en aanleggen van groenprojecten voor zowel particuliere opdrachtgevers, woningstichtingen, groenbeheerders, gemeenten en groenbeheerders.

Landcleaning en aanleg van landgoederen
Landclearing en aanleg van landgoederen is een van de werkzaamheden die samen met het aannemingsbedrijf uitgevoerd worden. Door inzet van materieel van het aannemingsbedrijf en de ervaringen van het groenvoorzieningsbedrijf worden projecten vanaf de tekentafel tot aan de oplevering in eigen beheer worden uitgevoerd.

Eigen materieel
Er is beschikking over in eigen beheer ontwikkeld, modern en compleet materieel dat in de eigen werkplaats onderhouden, gekeurd en zonodig aangepast wordt aan de wensen van het project. Onze medewerkers voldoen aan alle gestelde eisen met betrekking tot veiligheid en milieu-bewustzijn en worden volgens de geldende richtlijnen jaarlijks bijgeschoold.


« Terug naar homepage

Realisatie: Cosly.com