Schotgroep

Een stevige basis voor comfort

Heeft u een probleem in de kruipruimte of wilt u uw woning laten isoleren? SCHOTGROEP heeft alles onder één dak om uw wensen met één contactpersoon in behandeling te nemen.
Bodemafsluiting

Bodemafsluiting

SCHOTGROEP is bekend met wat er aan problemen kunnen ontstaan in de kruipruimte en kan deze normaliter ook goed en snel voor u oplossen. Elk probleem heeft een specifieke oplossing of product benodigd, neem contact met ons op voor een advies op maat. 
Bodemafsluiting »
Isoleren

Isoleren

Met isoleren bespaart u flink op uw energiekosten, zo verdient u met de isolatie van uw spouwmuren binnen 3 - 5 jaar uw geïnvesteerde bedrag terug.
Voor het isoleren van uw begane grond heeft schotgroep een dag nodig, ons nieuwe en innovatieve systeem kan tegen een stootje en is onafhankelijk als beste getest voor zowel een houten- als een betonvloer.
Isoleren »
Online offerte aanvragen

Online offerte aanvragen

Heeft uw woning een vochtprobleem dan is het zaak zo snel mogelijk maatregelen te nemen. Het is slechts een kwestie van tijd tot het vocht uw binnenmuren bereikt. Te herkennen aan donkere plekken, schimmels, ‘het weer’ of zelfs echte zwammengroei. Wilt u weten of we ook u kunnen helpen? Vraag online een vrijblijvende offerte bij ons aan!
Naar het formulier »

Realisatie: Cosly.com