Schotgroep

Onze ervaring is het bewijs

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Daarom treft u hier de projecten van Schotgroep aan. We zijn trots op hetgeen we maken en dat delen we graag met u.

Actueel projectenoverzicht

Onderhoudscontract gemeente Goeree-Overflakkee
start januari 2017gereed december 2019
Per 1 januari 2017 is het lopende onderhoudscontract met gemeente Goeree-Overflakkee weer voor minimaal 2 jaar verlengd tot minimaal eind 2019.  Lees verder »
Rioleringswerkzaamheden Middelharnis
start februari 2017gereed mei 2018
In opdracht van gemeente Goeree-Overflakkee is Schotgroep Aannemingsbedrijf B.V. in februari 2017 gestart met de werkzaamheden Rioolbestek Middelharnis.
Lees verder »
Woonrijp maken Seppe Airparc
start Maart 2014gereed verwacht eind 2017
Bij de uitbreidingsplannen van Breda International Airport te Bosschenhoofd, om het vliegveld en faciliteiten aantrekkelijker te maken voor de zakelijke gebruikers is door de opdrachtgever besloten het bouw en woonrijp maken in een bouwteam met Schotgroep uit te voeren. Lees verder »
SCHOTGROEP isoleert Nieuw-Lekkerland
start oktober 2017gereed 2018
Vorige week zijn onze collega’s gestart in Nieuw-Lekkerland aan een grootschalig isolatieproject in opdracht van Aannemingsbedrijf Damsteegt B.V. Woningen van de woningbouwstichting Lek en Waard worden opnieuw geïsoleerd.  En daar vertellen wij u natuurlijk graag meer over!

Lees verder »
Onderhoudscontract Goeree-­Overflakkee 2015-2017
start december 2014gereed
In december 2014 is door SCHOTGROEP Aannemingsbedrijf BV het onderhoudsbestek Goeree-­Overflakkee aangenomen. Dit is eenovereenkomst met open posten. Lees verder »
Groenvoorziening
start gereed
Afgelopen periode hebben we ook bij Schotgroep Groenvoorziening bepaald niet stil gezeten. Vele uiteenlopende werkzaamheden hebben we mogen uitvoeren en voeren we nog steeds uit voor een diversiteit aan opdrachtgevers. Zowel particulier, zakelijk als voor (semi) overheden. Lees verder »

Realisatie: Cosly.com