Schotgroep

Onze ervaring is het bewijs

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Daarom treft u hier de projecten van Schotgroep aan. We zijn trots op hetgeen we maken en dat delen we graag met u.

Projectenoverzicht

Onderhoudscontract gemeente Goeree-Overflakkee
start januari 2017gereed december 2019
Per 1 januari 2017 is het lopende onderhoudscontract met gemeente Goeree-Overflakkee weer voor minimaal 2 jaar verlengd tot minimaal eind 2019.  Lees verder »
Rioleringswerkzaamheden Middelharnis
start februari 2017gereed mei 2018
In opdracht van gemeente Goeree-Overflakkee is Schotgroep Aannemingsbedrijf B.V. in februari 2017 gestart met de werkzaamheden Rioolbestek Middelharnis.
Lees verder »
Woonrijp maken Seppe Airparc
start Maart 2014gereed verwacht eind 2017
Bij de uitbreidingsplannen van Breda International Airport te Bosschenhoofd, om het vliegveld en faciliteiten aantrekkelijker te maken voor de zakelijke gebruikers is door de opdrachtgever besloten het bouw en woonrijp maken in een bouwteam met Schotgroep uit te voeren. Lees verder »
SCHOTGROEP isoleert Nieuw-Lekkerland
start oktober 2017gereed december 2017
Vorige week zijn onze collega’s gestart in Nieuw-Lekkerland aan een grootschalig isolatieproject in opdracht van Aannemingsbedrijf Damsteegt B.V. Woningen van de woningbouwstichting Lek en Waard worden opnieuw geïsoleerd.  En daar vertellen wij u natuurlijk graag meer over!

Lees verder »
Herinrichting Emmapark Pijnacker
start maart 2017gereed juli 2017
In opdracht van gemeente Pijnacker-Nootdorp start Schotgroep Aannemingsbedrijf B.V. half maart 2017 met de herinrichtingswerkzaamheden van het Emmapark te Pijnacker. Lees verder »
Dijkherstel Oude Jachthaven Ouddorp
start februrari 2017gereed april 2017
In opdracht van gemeente Goeree-Overflakkee is Schotgroep Aannemingsbedrijf B.V. in februari 2017 gestart met herstelwerkzaamheden van de dijk die de Oude Jachthaven van Ouddorp scheidt van het Grevelingenmeer.  Lees verder »
Herstel biesbosch kreken
start februari 2017gereed april 2017
 In opdracht van Arcadis Nederland is Schotgroep Aannemingsbedrijf B.V. in februari 2017 gestart met de werkzaamheden "herstel Biesbosch kreken" in de Brabantse Biesbosch.
Lees verder »
Voorbelasting Nieuw Reijerwaard
start januari 2017gereed maart 2017
In opdracht van Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard (GRNW) is Schotgroep Aannemingsbedrijf B.V. in januari 2017 gestart met de voorbelastingswerkzaamheden Nieuw Reijerwaard te Ridderkerk, gelegen langs de A15. Lees verder »
Pagina

Realisatie: Cosly.com