Schotgroep

Onze ervaring is het bewijs

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Daarom treft u hier de projecten van Schotgroep aan. We zijn trots op hetgeen we maken en dat delen we graag met u.

Projecten: Woonrijp maken Seppe Airparc

start Maart 2014gereed verwacht eind 2017 bedrijfstak Aannemingsbedrijf
Naar aanleiding van de uitbreidingsplannen van Breda International Airport (voorheen Seppe Airparc) te Bosschenhoofd (Roosendaal), om het vliegveld en faciliteiten aantrekkelijker te maken voor de zakelijkegebruikers is door de opdrachtgever besloten het bouw en woonrijp maken in een bouwteam met Schotgroepuit te voeren.

De daadwerkelijke werkzaamheden zijn gestart in maart 2014. Het werk is onderverdeeld in 4fasen. De oplevering van de eerste fase zal medio april 2015 plaats vinden.

De werkzaamheden bestaan globaal uit:

Het aanbrengen van bouwwegen
Het ontgraven
Het realiseren van wadi"s en waterpartijen
Het aanbrengen van een gescheiden rioolstelsel
Het aanleggen van spotters plaatsen
Het aanleggen van parkeerterreinen, ontsluitingswegen en fietspaden (bestaande uit asfalt, betonplaten, elementenverharding en grasbetontegels).

Naast deze werkzaamheden zal er ook een nieuwe taxibaan aangelegd worden. Bijbehorende aanleg van groenvoorzieningen is ook in onze opdracht meegenomen. De oplevering van de complete werkzaamheden zal eind 2017 plaats vinden.

« Terug naar het projectenoverzicht

Realisatie: Cosly.com