Schotgroep

Onze ervaring is het bewijs

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Daarom treft u hier de projecten van Schotgroep aan. We zijn trots op hetgeen we maken en dat delen we graag met u.

Projecten: Groenvoorziening

start gereed bedrijfstak Groenvoorziening
Afgelopen periode hebben we ook bij Schotgroep Groenvoorziening bepaald niet stil gezeten. Vele uiteenlopende werkzaamheden hebben we mogen uitvoeren en voeren we nog steeds uit voor een diversiteit aan opdrachtgevers. Zowel particulier, zakelijk als voor (semi) overheden.

Bij groenvoorziening wordt vaak gedacht aan het onderhouden van openbaar, zakelijk en particulier groen. Dit is uiteraard juist, maar naast dit "gewone" onderhoud heeft Schotgroep nog meerdere specialiteiten in huis, variërend van het aanleggen van groenvoorzieningen, (denk bijv.aan planten van heesters en bomen) tot het aanbrengen van speelplaatsen, waterpartijen, oeverbescherming en het verwijderen van overtollig groen. (denk bijv. aan bomen die op gevaarlijke plaatsen staan). Onze werkzaamheden spelen zich grotendeels af in stedelijk gebied. Ook het aanvragen van de benodigde (kap) vergunningen en eventueel benodigde omleidingen en wegafzettingen wordt door onze onderneming verzorgd, zodat de opdrachtgever totaal ontzorgt wordt.

Schotgroep beschikt over modern materieel om al deze werkzaamheden tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers uit te voeren. U ziet: Groen is bij ons in vertrouwde handen.

« Terug naar het projectenoverzicht

Realisatie: Cosly.com