Schotgroep

Blijven graven naar oplossingen

We hebben ons ontwikkeld tot innovatieleider, in de bouwwereld uitgedaagd door de groeiende vraag naar oplossingen voor de meest uiteenlopende zaken. Onze expertise geniet zelfs internationaal aanzien. Maar ook dichter bij huis, voorzien we u graag van een naadloze oplossing.
Zakelijk

Zakelijk

Schotgroep werkt al 50 jaar samen met de grootste woningcorporaties van Nederland. Deze ervaring maakt het mogelijk om ook projecten van duizend woningen of meer succesvol te realiseren. Door een unieke aanpak zijn we in staat om juist de grote projecten spoedig en vlekkeloos te laten verlopen.
Lees verder »
Particulier

Particulier

Schotgroep heeft al jaren het antwoord op problemen in de kruipruimte, namelijk de kalkkorrel. Een natuurlijk product dat uitstekend werkt bij verzakking- en/of vochtproblemen. De kalkkorrel zorgt zelfs voor een energie bespraring door zijn isolerende werking. Bestrijd vocht en kou met onze kalkkorrel in één dag, binnen 5 jaar heeft u de investering terugverdiend!
Lees verder »
Online offerte aanvragen

Online offerte aanvragen

Heeft uw woning een vochtprobleem dan is het zaak zo snel mogelijk maatregelen te nemen. Het is slechts een kwestie van tijd tot het
vocht uw binnenmuren bereikt. Te herkennen aan donkere plekken, schimmels, ‘het weer’ of zelfs echte zwammengroei. Wilt u weten of we ook u kunnen helpen? Vraag online een vrijblijvende offerte bij ons op!

Naar het formulier »

Realisatie: Cosly.com