Schotgroep

Zakelijk

Geen starre houding, maar flexibiliteit. Onze opdrachtgevers komen vaak met lastige situaties waarbij de oplossing niet direct voorhanden is. Juist in dit soort situaties zal SCHOTGROEP u kunnen helpen door veel denk- en uitvoerwerk uit handen te nemen.
Bodemafsluiting

Bodemafsluiting

Korrelmateriaal aanbrengen op moeilijk bereikbare locaties, dat is de essentie van de afdeling Bodemafsluiting. Deze tak is in het midden van de jaren zeventig ontstaan en is gespecialiseerd in het opvullen van locaties zoals: kruipruimten en kelders onder woningen, het afvullen van buiten werking gestelde ondergrondse infrastructuur zoals riolen, mantelbuizen, tunnels, enzovoorts.
Bodemafsluiting »
Isoleren

Isoleren

Welke woningcorporatie wil er nu niet verduurzamen? Verduurzamen is niet langer een kwestie van vrijblijvendheid. Huurders vragen erom en de overheid dwingt het af door een Energie Akkoord, is dit erg? Nee! SCHOTGROEP merkt dat juist het verduurzamen van het woningbezit zorgt voor veel positieve reacties bij de huurders en de corporatie wordt positief in de picture gezet.
Isoleren »
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Wilt u weten of wij ook u kunnen helpen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Heeft u liever telefonisch contact met één van onze collega"s ? Dan kunt u ons telefonisch bereiken via telefoonnummer 078-677 7025
Naar het formulier »

Realisatie: Cosly.com